Auto reparatie bij Autobedrijf van Deelen. Niets is zo vervelend als een auto die het plotseling begeeft of kuren vertoont. Wist u dat u dit kunt voorkomen met goed auto onderhoud?

Een uitlaat die lek is, een kapotte koplamp, een beschadigde ruit of een piepende V-snaar. Het zijn allemaal vervelende dingen die u zo snel mogelijk wilt laten repareren. Een defect aan de auto is altijd vervelend. Er zijn kosten aan verbonden en bovendien komt het nooit gelegen.

Daarom hanteren we bij Autobedrijf van Deelen twee regels. We repareren het defect niet alleen vakkundig, maar we zorgen er ook voor dat u de auto zo kort mogelijk hoeft te missen.

Twijfelt u?

Hoe komt u er achter of de auto gerepareerd moet worden? Vaak kunt u aan de auto zelf merken dat er mogelijk iets mis is. Wanneer de auto in eens anders rijdt dan normaal kan dit een teken zijn dat er een reparatie uitgevoerd moet worden.

Houdt u auto bijvoorbeeld in of stottert de motor, dan kan het zo maar iets aan de ontsteking zijn. Maakt de auto in eens vreemde geluiden bij het sturen of wanneer u over een verkeersdrempel gaat? De kans is groot dat er iets aan de wielophanging of uitlaat mis is waardoor er extra geluid wordt geproduceerd.

Maar het meest duidelijke signaal wat de auto kan geven is dat er een lampje op het dashboard gaat branden. Dat er een lampje gaat branden is uiteraard niet goed en het is dan verstandig om de auto zo snel mogelijk naar de garage te brengen. Brandt het lampje oranje dan kunt u in principe nog naar de garage toe rijden, soms in de noodloop van de auto. Brandt het lampje rood, blijf alsjeblieft stil staan en bel ons meteen.

Auto reparatie

Een gemiddelde auto bestaat al gauw uit meer dan 30.000 onderdelen. Goed en regelmatig auto onderhoud voorkomt dat deze onderdelen het voortijdig begeven. Maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er toch iets kapot gaat. Gelukkig kunnen wij vrijwel alle defecte onderdelen vakkundig repareren. Om u een idee te geven van wat er mogelijk is, staat hieronder een overzicht van veel voorkomende reparaties:

 • Ontsteking, bougies, bobine, bougie kabels, dynamo
 • Verbranding, injectoren, egr klep, turbo, luchtfilter, brandstofpomp, brandstoffilter, brandstofleiding, luchtmassameter
 • Uitlaat, spruitstuk, katalysator, middendemper, einddemper, uitlaatpijp, lambdasensor, uitlaatklem, uitlaatrubber
 • Koeling, koelvloeistof, radiator, koelventilator, thermostaat, waterpomp, intercooler, temperatuursensor, kacheradiateur
 • Distributie, distributieriem, loop- en spanrollen, waterpomp, distributieketting, multiriem, V-riem, V-snaar, nokkenas, krukas
 • Motorblok, koppakking, kleppendeksel pakking, cilinderkop, zuiger
 • Verlichting, koplamp, dimlicht, stadslicht, mistlampen, dag rij verlichting, achterlichten, remlicht, richtingaanwijzer, interieur verlichting, dashboard verlichting, kenteken verlichting, licht sensor
 • Onderstel, banden, lekke band, velg reparatie, stalen velgen, licht metalen velgen, ventiel, tpms ventiel, schokdemper, vering, spiraalveren, veren, stofhoes
 • Stuurdelen, fusee kogel, draagarm, draagarmrubbers, wiellager, aandrijfas, aandrijfashoes, stuurhuis, stuurbekrachtiging, uitlijnen

Auto onderhoud

Kleine beurt, grote beurt of auto onderhoud volgens het onderhoudsschema? De voornaamste reden van auto onderhoud is het voorkomen van pech onderweg. Als uw auto goed is onderhouden, dan is de kans op pech namelijk veel kleiner. Onderhoud zorgt er ook voor dat de veiligheid niet in gevaar komt én u hoeft u minder zorgen te maken over dure onverwachte reparaties.

Bij ons kunt u met een gerust hart de auto laten onderhouden, of u nou een nieuwe of een oude auto hebt. De fabrieksgarantie blijft bij ons namelijk gewoon geldig. U kunt bovendien voor elk automerk en soort auto onderhoud bij ons terecht.

En wij zorgen voor kwaliteit en persoonlijke aandacht.
Heeft u een andere vraag? Neem vooral telefonisch contact met ons op of kom bij ons langs in Driel.

Reactie (1)

 • Marc| januari 15, 2019

  Deskundig, klantvriendelijk en betrouwbaar. Daarnaast veel verstand van zaken wanneer het mijn geliefde Ford Mustang GT betreft.

 • Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen