Auto reparatie bij Autobedrijf van Deelen. Niets is zo vervelend als een auto die het plotseling begeeft of kuren vertoont. Wist u dat u dit kunt voorkomen met goed auto onderhoud?

Een uitlaat die lek is, een kapotte koplamp, een beschadigde ruit of een piepende V-snaar. Het zijn allemaal vervelende dingen die u zo snel mogelijk wilt laten repareren. Een defect aan de auto is altijd vervelend. Er zijn kosten aan verbonden en bovendien komt het nooit gelegen.

Daarom hanteren we bij Autobedrijf van Deelen twee regels. We repareren het defect niet alleen vakkundig, maar we zorgen er ook voor dat u de auto zo kort mogelijk hoeft te missen.

Twijfelt u?

Hoe komt u er achter of de auto gerepareerd moet worden? Vaak kunt u aan de auto zelf merken dat er mogelijk iets mis is. Wanneer de auto in eens anders rijdt dan normaal kan dit een teken zijn dat er een reparatie uitgevoerd moet worden.

Houdt u auto bijvoorbeeld in of stottert de motor, dan kan het zo maar iets aan de ontsteking zijn. Maakt de auto in eens vreemde geluiden bij het sturen of wanneer u over een verkeersdrempel gaat? De kans is groot dat er iets aan de wielophanging of uitlaat mis is waardoor er extra geluid wordt geproduceerd.

Maar het meest duidelijke signaal wat de auto kan geven is dat er een lampje op het dashboard gaat branden. Dat er een lampje gaat branden is uiteraard niet goed en het is dan verstandig om de

Auto onderhoud

Kleine beurt, grote beurt of onderhoud volgens het onderhoudsschema? De voornaamste reden van auto onderhoud is het voorkomen van pech onderweg. Als uw auto goed is onderhouden, dan is de kans op pech namelijk veel kleiner. Onderhoud zorgt er ook voor dat de veiligheid niet in gevaar komt én u hoeft u minder zorgen te maken over dure onverwachte reparaties.

Kleine beurt

Tijdens een kleine beurt wordt er onder andere gekeken naar de banden, verlichting, remmen en het uitlaatsysteem. Het verversen van de olie en de oliefilter en het bijvullen van andere vloeistoffen.

Grote beurt

Bij een grote beurt wordt je auto volledig gecontroleerd. Er zal onder andere gekeken worden of de bougies, filters en distributieriem vervangen moeten worden en vullen we vloeistoffen bij. Het verversen van de motorolie, controleren van de accu en het checken van de remmen en schokdempers. We controleren vakkundig de binnenkant van je auto op verschillende punten, zo wordt de airco getest door middel van een temperatuurmeting.

Geen auto en zijn bestuurder zijn gelijk en daarom is het van belang dat er wordt gekeken naar wat uw auto nodig heeft. Voor dat wij aan een onderhoudsbeurt beginnen, hebben we altijd even telefonisch overleg met de klant zodat u vooraf weet wat u kunt verwachten.

Bij ons kunt u met een gerust hart de auto laten onderhouden, of u nou een nieuwe of een oude auto hebt. De fabrieksgarantie blijft bij ons namelijk gewoon geldig. U kunt bovendien voor elk automerk en soort auto onderhoud bij ons terecht.

Reparatie

Een gemiddelde auto bestaat al gauw uit meer dan 30.000 onderdelen. Goed en regelmatig auto onderhoud voorkomt dat deze onderdelen het voortijdig begeven. Maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er toch iets kapot gaat. Heeft u zelf iets opgemerkt of komen wij iets tegen tijdens het onderhoud of APK controle dan kunnen wij dit in overleg met u, snel en vakkundig voor u oplossen.

Naast onderhoud & reparatie voor uw personenauto kunt u bij ons ook terecht met uw camper, caravan, brommobiel en aanhanger.