Heeft uw auto storing? Van onze auto verwachten we dat hij altijd voor ons klaarstaat. Letterlijk. Meestal is dat ook zo. Maar heel soms laat uw auto u in de steek. Als uw auto een storing hebt, kan dat veel redenen hebben. Van heel simpel, tot ingewikkeld. Geeft uw auto storing en weet u niet wat er aan de hand is? U kunt altijd terugvallen op Autobedrijf van Deelen.

Voor een snelle, juiste diagnose en reparatie beschikken wij over vakkundige automonteurs. Daarnaast hebben wij de meest nauwkeurige en actuele informatie over uw auto. Hierdoor kunnen wij u snel weer op weg helpen!

Motormanagement lampje brandt

Als het motormanagementlampje brandt, is er een probleem met de motor van uw auto. Een brandend motormanagementlampje kan duiden op diverse problemen. Doorrijden kan leiden tot schade en stilstaan. Als het motormanagementlampje brandt, rijd dan niet door en neem contact met ons op.

Als het motormanagementlampje brandt, ook wel motorstoringslampje genoemd, kan er iets mis zijn in de verbranding. Er kan een probleem zijn met de ontsteking. Ook kan bijvoorbeeld het gasklephuis vervuild zijn. Andere mogelijke oorzaken zijn de luchtmassameter, de lambdasonde, of andere elektrische componenten van de motorregeling. In alle gevallen werkt de motor niet optimaal.

Bij auto storing de auto uitlezen

Een foutcode in het geheugen vertelt niet altijd het hele verhaal van een storing. De ene storing kan de andere veroorzaken. Bij Autobedrijf van Deelen vinden we ook het onderliggende probleem. Wij werken met het beste gereedschap, zoals speciaal diagnoseapparatuur. Hiermee kunnen we veel merken en modellen auto’s snel uitlezen, dus ook die van jou.

Onze monteurs weten precies hoe ze foutcodes moeten lezen en vervolgens verder moeten zoeken. De computers helpen iedere fout en probleem snel op te sporen en onze deskundige monteurs helpen u vervolgens snel weer op weg. Dus gaat er een lampje bij u branden?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen